Резултати от конкурса „Тифлосредството на моите мечти”

На 26 декември 2013 г. жури, състоящо се от служители на „БГАСИСТ” ООД, излъчи наградените участници в конкурса „Тифлосредството на моите мечти”.

Очакванията ни бяха да се включат повече мъже, да развихрят фантазията си и да ни поразят с техническите си познания. Както видяхме всички, тези очаквания не се сбъднаха. В конкурса участваха само четири дами, така че журито не се затрудни нито с дълго преглеждане на творбите, нито с големи възможности за избор. Наистина дамите не са изразили особени технически познания, но изпъстриха творбите си с гривни, камъчета, детелини и други весели аксесоари. Освен това, те много добре знаят какво искат, дори и да не си представят с подробности как трябва да се постигне то. Вярваме, че някой вълшебник ще прочете хрумванията им и ще ги претвори на дело.

Като цяло произведенията частично отговарят на зададените критерии за награждаване. Някои от тях блеснаха с увлекателния си литературен стил, макар и не в същата степен с техническата си компетентност.

Затова наградите се присъдиха според комплексна оценка на творбите.

Наградата на фирма „БГАСИСТ” спечели Румяна Каменска за статията „С Пупи няма нищо страшно”. Тя е на стойност 200 лева.

Тази на посетителите на сайта ни се определи като бяха взети предвид средноаритметичната оценка на съответното произведение и общият брой гласове. Спечели я Марина Петкова с „Да помечтаем заедно”. Тази награда също е на стойност 200 лева.

Присъдена е и една поощрителна награда на стойност 100 лева – за най-голям брой гласове от посетителите на сайта – на Силвия Дацин с „Вграждане на брайлови надписи в говорещите уреди”.

Наградените ще имат възможност да изберат помощни средства, предлагани от БГАСИСТ ООД на посочените стойности.

На всички участници и посетители на сайта пожелаваме Весели Празници, много Здраве, Радост и Успехи през настъпващата Нова 2014 година и неподозирани творчески изяви.

Сподели