Freedom Scientific издаде обновление за версия 12 на екранния увеличител MAGic

През месец август 2013 г. излезе версия 12.0.4073 на MAGic® за безплатно обновяване. Това обновление надгражда предишната версия от месец юли (с номер 12.0.4069). Основните подобрения са:

  • В Internet Explorer® 9 и Internet Explorer 10 е достъпно HD изглаждане на текста. Вече той ще изглежда по-гладък, когато прелиствате уеб страници. В допълнение, уеб превъртането и работата в режимите Lens и Overlay са подобрени.
  • Добавена е поддръжка на редактора за въвеждане input method editor (IME), използван в азиатските езици.
  • Речевият синтезатор Nuance® Vocalizer™ Direct сега е наличен и за MAGic. Vocalizer звучи чудесно, гладко и бързо и е много пъргав. Можете да изтеглите и инсталирате няколко нови гласа, за да добавите разнообразие, когато четете документи, уеб страници и др. За повече информация, посетете страницата за изтегляне на гласовете.
  • Подобрения – поддръжка на два монитора (Dual-monitor), когато ползвате MAGic с GEM™
  • Юлското обновление включва нова функция Automatic Notification Updates (Предупреждение за автоматични обновявания). Тя ви предупреждава, че е налично обновление, когато стартирате MAGic, спестява ви време и ви позволява да получите най-новите функции веднага щом са налични. Потребителите, които са инсталирали юлското обновление, ще получат първото предупреждение за автоматично обновяване следващия път, когато заредят MAGic.
Сподели