петък 24 март 2023

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Как да добавим допълнителен език за аудиокниги в Storytel

През последните години приложението Storytel успя да се превърне в една от най-популярните платформи за слушане на аудиокниги, която предлага стотици заглавия на български. Нейното използване изисква месечен абонамент. В момента той е 13 лв. за индивидуални потребители. Налична е и възможност за 7-дневен пробен период.

Освен на български, в Storytel има аудиокниги на английски, руски, турски, испански и италиански. Обикновено по подразбиране се показват заглавия на български и английски. За да добавите допълнителен език, направете следното:

  1. Отворете приложението Storytel.
  2. Влезте в раздел „Профил (Profile)“.
  3. Потърсете бутона в горната дясна част на дисплея и го активирайте. Тъй като е без етикет, името му може да ви прозвучи странно.
  4. От появилото се меню за Android изберете „Настройки на приложението, Приложение“. За iOS активирайте елемента „App“.
  5. Влезте в раздел „Езици (Languages)“.
  6. От списъка маркирайте отметките за тези, на които искате да слушате аудиокниги. Добре е да запомните кои езици сте избрали, понеже екранните четци не докладват коректно статуса на тези отметки.

След като сте добавили желаните езици, рестартирайте приложението. От началната страница можете да изберете например „Подбрани за вас“. В заредилия се списък ще видите аудиокниги на всички езици, които сте задали по-рано. Това се отнася и за страниците с аудиокниги от конкретни жанрове например „Криминални“, „Класика“ и така нататък.

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook. Можете да разгледате и продуктите в нашия електронен магазин.

Сподели