четвъртък 1 юни 2023

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

На 28 юли Freedom Scientific обяви, че най-новите актуализации на нейните продукти – JAWS и MAGic – ги правят съвместими с операционната система Windows 10. Microsoft пусна последната версия на своята операционна система на 29 юли 2015 г. и тя вече е налична като безплатна надстройка за устройства, работещи с Windows 8.1 или 7.

„През последните няколко месеца работихме с Microsoft с цел да осигурим съвместимостта на нашите продукти. Най-новите версии на JAWS и MAGic са готови за работа с Windows 10, без нужда от платени надстройки“, каза Eric Damery, вицепрезидент на отдела за софтуерен мениджмънт във Freedom Scientific.

Всеки, който планира да обнови до Windows 10 и има по-стара версия на JAWS или MAGic, ще трябва да следва инструкциите в подготвения за нашите клиенти наръчник, предоставен на сайта на Freedom Scientific (на английски) или на сайта на БГАсист (на български). Моля, посетете страницата с информация за надстройка до Windows 10 (на български), за най-лек и безпроблемен преход към новата версия на операционната система Windows.

Сподели