вторник 30 май 2023

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Видео увеличителят с интегрирана фиксирана позиция за OCR осигурява възможност за четене на документи, гледане на разстояние, огледален преглед и реч.

Freedom Scientific представи видео увеличител за потребители, които искат да комбинират увеличение и реч. Това решение „4 в 1“ интегрира OCR и реч с камери с висока разделителна способност и монитор с 24-инчов сензорен екран. Потребителите могат ясно да видят това което искат, независимо дали то е в другия край на стаята или на Бюрото и дори да прослушват прочитани на глас документи. Комбинацията от ясен глас, увеличение и висок контраст на Оникс OCR прави четенето много по-лесно.

„Това комбинирано решение предлага четири режима на камерата. В режим на гледане от разстояние, можете да видите предмети намиращи се в другия край на големи стаи, ясно и фокусирано. В режим на преглед на документ, можете да увеличите материали за четене, малки елементи и изработвани дребни проекти. В огледалния режим, можете да получите един реално увеличен свой огледален образ. С помощта на OCR, можете да прослушвате документи без да натоварвате очите си.“, каза Брад Дейвис, вицепрезидент на управлението на хардуерните продукти във Freedom Scientific. „Когато четенето стане твърде уморително, можете удобно да превключвате от четене към прослушване. Просто докоснете сензорния екран, и оставете OCR да свърши това вместо вас. OCR камерата е с удобна, фиксирана позиция. По този начин, вие винаги ще поставяте документа на правилното място.“, допълни той.

Сподели