вторник 6 юни 2023

БГАСИСТ ООД

Информационен сайт на фирма БГАСИСТ ООД

Авангарден и изключително преносим брайлов компютър.

Freedom Scientific представи ElBraille. Работещ под управлението на Windows 10 от Microsoft и с предварително инсталиран JAWS 18, ElBraille е най-новото преносимо компютърно решение за слепи и следващата логична стъпка в развитието на инструментите за водене на записки. ElBraille-14 и ElBraille-40 използват JAWS 18, за да осигурят изход на реч и брайлов вход чрез JAWS, за да дадат пълен контрол над компютъра ElBraille от брайловата клавиатура в стил „Perkins“. Работната среда на Windows® е стандарт в образователната и професионалната сфери. Изпълнявайте приложения за Windows като пакета на Microsoft Office или Adobe Reader за пълен достъп до всичките основни документи и файлови типове. Използвайте приложенията за достъпност и аксесоари като OpenBook® (софтуер за преобразуване на отпечатан текст в реч и брайл) в комбинация с камерата PEARL, за да прочетете моментално текстови материали в класната стая или материали от срещи и лекции.

Работещ под управлението на най-новата версия на операционната система Windows с помощта на четириядрен Intel Atom процесор, със 160ГБ вградена памет и 2ГБ RAM памет и с включен Focus 14 или 40 Blue брайлов дисплей и JAWS 18, ElBraille е логичен избор за всеки, който иска да принесе изживяването от воденето на записки и работата с преносим и достъпен компютър на най-високо ниво.

„Има смисъл да се използва устройство, което напълно поддържа основните приложения, например Microsoft Word, Excel, PowerPoint и Outlook.“, казва Брад Дейвис, вицепрезидент на управлението на хардуерните продукти във Freedom Scientific. „Добавянето на Wi-Fi, Bluetooth и клетъчна връзка с до 20 часа живот на батерията прави ElBraille едно наистина производително решение.“, допълва той.

Сподели