Електронен подпис B-Trust на преференциална цена

Напоследък все повече се стимулира използването на онлайн услугите на администрацията и подаването на електронни документи. В някои ситуации обаче се изисква потребителят да притежава квалифициран електронен подпис (КЕП).

Електронното подписване е равносилно на саморъчното и то гарантира достоверността, произхода на документа и вашето съгласие със съдържанието му. Електронният подпис има срок на валидност, след което е необходимо да се поднови. За издаването му се заплаща такса.

Тук ще обърнем по-специално внимание на B-Trust – един от възможните варианти за тази услуга, предоставян от БОРИКА АД. Потребителят получава смарт карта и четец, чрез които се осъществява идентификацията при подписване на документ.

В началото на този месец БОРИКА обяви намаляване на цената за хора с трайни увреждания на своя пакет за персонално електронно подписване. Той включва смарт карта, четец и подпис, чиято валидност е 3 години. Цената е 21 лв. За да се възползвате от предложението, при заявяване на услугата в офис на БОРИКА е необходимо да представите решение от Териториална експертна лекарска комисия (ТЕЛК), без значение от процента на нарушена работоспособност.

Преди да отидете в офис на БОРИКА, препоръчително е да попълните онлайн заявка за издаване на персонален електронен подпис. Можете да разгледате и страницата за инсталиране на необходимия софтуер.

Източник: БОРИКА намалява цената на електронен подпис B-Trust за лица с трайно намалена работоспособност

Очаквайте още интересни материали тук, както и на страницата ни във Facebook. Можете да разгледате и продуктите в нашия електронен магазин.

Сподели